Bij Moen Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

Moen Garantiemakelaars is jouw makelaar in Nieuwegein! Niet zomaar een makelaar in Nieuwegein, nee ... Moen Garantiemakelaars is naast NVM makelaar ook een Garantiemakelaar. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Nieuwegein om je woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een aankoopmakelaar in Nieuwegein. Bij Moen Garantiemakelaars in Nieuwegein helpen wij je graag.

De garanties, klanten en cijfers spreken

151 verkochte woningen vanaf mei 2018 tot mei 2019
24 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: 67 dagen
4% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: 1%

Ons team

Bij Moen Garantiemakelaars helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Jouw huis sneller verkopen?

Je huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis ben je bijvoorbeeld samen een gezin gestart. Hierdoor kan jouw objectieve kijk op het verkopen van je huis in Nieuwegein lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken