Vorstelijk wonen in Vreeswijk

In het eerste kwartaal van 2017 wordt het kleinschalige nieuwbouwproject “De Prinsessen” gerealiseerd. Op de fraaie locatie hoek Wierselaan / Prinsessenweg komen in totaal vijf ruime nieuwbouwwoningen met de sfeer van de historische kern maar voorzien van alle gemakken van vandaag. Naast de unieke ligging kenmerken de woningen zich door haar bijzondere architectuur in de geliefde jaren ‘30 stijl. Elke woning heeft zijn eigen kenmerken en leuke details. De woningen hebben wisselende kapconstructies waardoor elke woning zijn een eigen unieke uitstraling heeft.

De woningen...
Binnen in de woning wordt u verrast door de royale en praktische leefruimte. De afwerking van de woning is luxe. De woonkamers zijn heerlijk tuingericht, zodat u geniet van een optimale privacy. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime half open keuken, waarbij vele indelingen mogelijk zijn.

Op de eerste verdieping treft u de complete badkamer aan. En de 3 ruim opgezette slaapkamers op de eerste verdieping zijn eenvoudig uit te breiden door op de tweede verdieping één of meer extra kamers te creëren. Hiermee is de woning uitermate geschikt voor een brede doelgroep.

De extra's...
Maar de woningen bieden meer… zo wekt elke woning haar eigen elektriciteit op door de plaatsing van zonnepanelen,
maar kan er nog steeds op gas worden gekookt. De woningen beschikken over optimale isolatie en hoogwaardige klimaatinstallatie. Hiermee voldoen de woningen aan alle eisen die je vandaag de dag mag stellen. Ook beschikken de woningen over balansventilatie met warmteterugwinning.

 

Wonen in Vreeswijk
Wonen in het oude schippersdorp Vreeswijk is meer dan bijzonder. Het vele water rondom het pittoreske dorp heeft  Vreeswijk in het verleden doen uitgroeien tot een belangrijke scheepvaartplaats en is heden ten dage een zeer geliefde plek om te wonen. Het dorp heeft prachtige monumentale panden, authentieke straten en vele bruggen en sluizen. Het is een genot om langs de gezellige winkels te lopen, een wijntje te drinken op een zonnig terras of een lekker hapje te eten.

Vreeswijk heeft haar bewoners veel te bieden. Het voorzieningenniveau ligt hoog. Winkels, scholen, uitgaansgelegenheden, medische zorg, sport, openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn allemaal dichtbij aanwezig. Naast het feit dat Vreeswijk ook een gezellig en knus dorp is, wordt er ook veel georganiseerd. Want wie kent de beroemde kaarsjesavond van Vreeswijk niet? Of de gezellige jaarmarkt? En wat denkt u van de aankomst van Sinterklaas? Of een bezoekje aan de Museumwerf?

             

Vandaag de dag heeft Vreeswijk naast het oude dorp ook een nieuwbouwuitbreiding, genaamd Nieuw-Vreeswijk. Een deel van deze buurt is nagebouwd als oud schippersdorp. Tevens is er ook een passantenhaven waar ’s zomers veel pleziervaart afmeert.

De inschrijving is gestart  ... nog slechts 2 woningen beschikbaar
De inschrijving van dit project is inmiddels gestart. De prijzen van de woningen liggen tussen € 348.000 en  € 449.000 vrij op naam. Momenteel zijn nog 2 woningen beschikbaar:

Annette:       onder optie

Aimeé:         koopsom € 348.000 v.o.n.       
https://www.moenmakelaars.nl/13-16fc-497908/aanbod-particulier-koop/maaspad-1d-nieuwegein-3433-bl           

Alexia         onder optie

Arianne:       koopsom € 348.000 v.o.n.
https://www.moenmakelaars.nl/13-cbae-516136/aanbod-particulier-koop/maaspad-1b-nieuwegein-3433-bl

Amalia:        onder optie

Meer info
Ook enthousiast geworden? En wilt u graag wonen in dit unieke project? Laat ons dit dan per e-mail weten via info@moenmakelaars.nl. Wij sturen u dan graag het informatiepakket over dit project toe.