Klanten vertellen over Moen Garantiemakelaars

Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
8

Het contact met de makelaar en zijn medewerkers was goed. Hij had wat meer risico kunnen nemen met de onderhandelingen maar zijn uitleg was verhelderend en bleek juist.

Knipscheer
9

Gewoon een gezellig en professioneel bedrijf

Dhr. Mark Barten
8

Initieel contact met de eigenaar was prettig en voelde vertrouwd. Daarna alleen maar contact gehad met de collega's van het kantoor. Deze hebben goed werk geleverd en contact was goed. Ondanks dat de eigenaar (wat achteraf bleek) in de achtergrond wel overal van op de hoogte was geef ik hem als tip mee ook tussentijds nog eens te bellen om te vragen of alles goed en naar wens verloopt. Huis is snel verkocht en ben zeer tevreden over deze makelaar.

Dhr. Nico Hegt
8

Je huis verkopen is spannend. Geeft ook wat stress, want je bent er toch veel mee bezig. Dan is het fijn als je een makelaar hebt die de zaken goed voor je regelt. Ik moet er niet aan denken om alles zelf te moeten doen. Daar hebben we de vakmensen voor.

Anoniem
9

Goede communicatie, en duidelijkheid, zeer behulpzaam als je ergens mee zit of niet begrijpt helpen ze je graag.

Mevr. Maria Jennifer
10

Zeer tevreden over Moen Garantiemakelaars. Dennis was onze verkoopmakelaar. En heeft alles goed en deskundig gedaan. Leuke en enthausiaste mensen. Ook de andere medewerkers hebben ons goed begeleid. Ons huis was binnen 6 dagen verkocht!

Tieland
9

Dennis is een zeer fijne makelaar ! Spontaan zakelijk maar laagdrempelig

Ida Gerrits-Brouwer
8

Prettig contact. Je kunt met alle vragen terecht en krijgt direct antwoord.

Judith Vernooij
9

Korte lijnen, goed bereikbaar voor vragen en snelle actie en reactie.

Anoniem
10

Ik werd vanaf het begin tot het eind van alles op de hoogte gehouden. Overtrof mijn verwachtingen!

Niels klepper
8

een goed goede informatie, een goed gesprek gehad,snellen afhandeling van de mails ,

Moggré
9

Goede gesprekken, graag bereid alle vragen te beantwoorden, geeft vertrouwen.

Anoniem
10

Al vanaf het eerste gesprek bij ons thuis verliep het contact naar wens. Duidelijke prijs bepaling en snelle verkoop. Wij kunnen moen makelaars aan iedereen aanbevelen!

J. Vreeswijk
9

Het kantoor is zeer benaderbaar en staat open voor suggesties van onze kant.

Dhr. Hajé Vd Weide
8

Ondanks dat verkoop minder voorspoedig ging dan verwacht en gehoopt heeft Moen Makelaars steeds meegedacht en geadviseerd. Zeer prettig contact.

Melanie
10

Dennis is bij ons geweest voor de intake. We hadden beide een goed gevoel bij hem. Meerdere malen Bart en Laurens aan de telefoon gehad en goed contact/gevoel. Kon altijd vragen stellen en hadden een luisteend oor om samen naar oplossingen te zoeken bij bijvoorbeeld afspraken plannen voor de bezichtigingen.

Dhr. Frowyn
9

Algehele contact met de makelaar verliep prima. Bel afspraken werden keurig nagekomen. Ook de verwoording van ons naar de koper verliep prima, resultaat is behaald, ondanks wat lastige hobbels.

Anoniem
10

We got exceptional service from Moen Garantiemakelaars. From the very first meeting we felt like valued clients. Communication was prompt and the sale of our house could not have gone any smoother. We can whole-heartedly recommend them!

Carl Clarenbach
10

Makelaar is zeer goed bekend met appartementen (met erfpacht) in deze wijk en het contact met medewerkers verliep zeer prettig en correct.

Dhr. Theben Tervile
9

Het contact was erg plezierig en adequaat. De deskundigheid liet zich direct merken. De makelaar heeft zich echt voor mij ingezet. Prima.

A. van Beijsterveldt
9

Helder duidelijk en (naar ik hoop en verwacht) actief

van Nes
10

Wij zijn zeer tevreden over alles, Moen makelaardij is heel toegankelijk, de medewerkers zijn vriendelijk en zeer proffesioneel

Anoniem
9

Heel goed geholpen, woning was snel verkocht en iedereen was erg vriendelijk.

Hegt
8

Deze vragenlijst komt te snel. Past beter later in proces als alles loopt, en wordt afgerond

Anoniem
9

Ze zijn vriendelijk en to the point. Ze denken met je mee en verlichten het proces. Ook zijn ze goed bereikbaar.

Sagius
8

Ik heb met verschillende mensen/makelaars contact gehad, en mijn bevindingen zijn positief.

Mevr. Angela Straub-Poppelaars
9

Heel fijn contact gehad. Dennis weet wat wat hij doet. Personeel op kantoor ook super. Konden altijd bellen voor onze vragen. Super blij met Moen garantiemajkelaars!!

Mevr. Anne van Drie
10

Goede en prettige communicatie; dit team neemt je zoveel mogelijk uit handen en ze bieden een zeer goede service. Dennis heeft alle bezichtigingen gedaan en hier goed op ingespeeld. De koper past goed bij dit huis, dat geeft een extra prettig gevoel. We zijn tot het einde van het verkooptraject (en aankooptraject) goed begeleid door het team. Wij zijn super tevreden en raden Moen makelaars zeker aan!

Anoniem
10

vriendelijk. komen afspraken na. reageren snel. nemeen de tijd. onzin om 10p karakters vol te maken.

Anoniem
10

Heel goed! En bij vragen stonden zij altijd ter beschikking. Wij raden Moen Makelaars iedereen aan.

Mevr. Aue
10

Contact verliep perfect met onze makelaar, werden ook continu op de hoogte gehouden met de ontwikkelingen van ons huis!

Wind
8

Professioneel. Vriendelijk in de omgang. Assertief.

Rust en toch gezelligheid
9

Prettig en goed contact. Snelle acties en pro-actief.

Kirsten van der Ster
10

Een prettig contact. Het was een helder en enthousiast gesprek. Ook worden afspraken netjes nagekomen.

Weber
8

Ik vind het prettig dat de telefoon altijd snel wordt opgenomen, dat het contact soepel verloopt en dat de lijntjes kort zijn. Dit geeft een zeker gevoel in een stressvolle situatie.

Hans Veenendaal
10

Deskundig en goed advies, betrouwbaar en professioneel.

Mevr. Joyce van Kippersluis
9

Ik zou Moen Makelaardij zeker aanraden, fijne communicatie, snelle reactie op vragen en bovendien mijn woning super snel verkocht! Ik kan niet anders dan heel tevreden zijn over het gehele traject! Super bedankt!!

Mevr. van den Ham
10

We zijn erg blij met Moen! Hele fijne mensen en een hele fijne samenwerking gehad. Ze willen overal over mee denken, en niks is ze teveel!

Angela Poppelaars
9

Tot nu toe hele fijne ervaring huis is ook snel in de verkoop gegaan super fijn

Patrick van Mil
8

Het 2e huis wat verkocht wordt door Moen makelaars. Voor het huidige huis specifiek naar Dennis Wentink gevraagd omdat hij zelfverzekerd overkomt met verstand van zaken. Tevens is hij onze aankoopmakelaar en heeft het top gedaan voor ons bij het onderhandelen voor ons nieuwe huis. Wij zijn erg tevreden, dus zeker aan te raden!

Anoniem
9

Goede persoonlijke benadering. Deskundig advies en goede terugkoppeling na bezichtigingen. Een makelaar welke ik zou aanbevelen. Alle medewerkers komen deskundig over. Ik heb mij in goede handen gevoeld tijdens de aankoop van mijn huis en vervolgens de verkoop van mijn huidige woning.

Mevr. Harkes
9

Wij zijn erg tevreden over het team van Moen Makelaars. Van te voren werd alles duidelijk doorgesproken. Afspraken werden prima nagekomen en na iedere bezichtiging een belletje hoe het ervoor stond. Vriendelijk personeel ,we bevelen deze makelaar zeker aan.

Anoniem
9

Uitstekende service en alle medewerkers zijn goed bereikbaar en op de hoogte van de ontwikkelingen van de verkoop. Prettige omgang en goede samenwerking.

Dhr. Elouardiji
9

We hadden meteen een klik met de makelaar, zeer deskundig en super aardig! Een fijne samenwerking! Bedankt Dennis voor alles!

Dennis van den Belt
10

Succes met de verkoop!

Dhr. H.G.M. van Dijk
9

De wijze waarop en inhoud van de communicatie valt niets negatiefs op te merken. Onze conclusie: vakmensen.

Familie Harkes
10

Ons huis staat pas net te koop maar tot nu toe zijn wij erg tevreden. Zeer vriendelijk personeel en de gemaakte afspraken worden prima nagekomen. Ook over de fotograaf zijn wij heel tevreden.

Linsey Lubbers
9

Fijn snel contact, kan met mijn vragen langskomen of mailen. Duidelijke afspraken gemaakt zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Dhr. Ron Mazier
9

Moen Makelaars is een professioneel en flexibel kantoor. De communicatie is erg goed: telefonisch goed bereikbaar en er wordt altijd snel geregardeerd na verzoeken om contact of nadat de makelaar een kijker heeft rondgeleid. Moen zorgt voor de juiste verwachtingen ten aanzien van verkoopprijs en -periode. Het serviceniveau is vanaf het eerste contact tot en met de opstelling en ondertekening van de koopovereenkomst onverminderd hoog.

de Vries
8

Fijne makelaar tot nu toe om mee samen te werken

Terug
Recent bekeken