Dit hebben onze klanten ervaren...

't Hooft
10

De contacten welke er tot nu toe zijn geweest zijn zeer plezierig verlopen. Deskundig advies gekregen en behulpzaam bij diverse zaken.

Barbara Driehuis
8

Erg prettig samen gewerkt met Dennis. Hij weet waar hij mee bezig is, mochten alle vragen bij hem neerleggen.

Anoniem
9

Een hele fijne makelaar om mee samen te werken. Tijdens de verkoop netjes op de hoogte gehouden, ook toen de verkoop iets minder soepel verliep.

Anoniem
8

Betrouwbaar, ervaren en deskundig personeel die mij volledig ontzorgd hebben bij de verkoop van mijn woning.

Dhr. van Oel
10

In alles top, van de intake tot aan de uiteindelijk verkoop én de persoonlijke benadering in zowel de aankoop van ons nieuwe woning door Rob Moen zelf, als de verkoop van mijn appartement door Lourens Lagas en niet te vergeten het beantwoorden van de vragen en het ontvangst op kantoor door Bart Muller. Dank jullie wel!!!

Barbara Driehuis
8

Het eerste contact was erg prettig, ook het app contact. Erna verliep het eea niet helemaal corect. Werd mijn vriend benaderd inplaats dat het mijn woning betreft. Ook werd er niet helemaal corect overlegd. Eerst waren het een aantal kijkers voor opendag en toen waren het er meer dit zonder overleg. Na de verkoop weinig nog gehoord van hoe en wat.

Alex van der Linden
8

Goed gesprek is het halve werk.

Lucinda van Husen
10

Zeeeeeer tevreden. Fijn contact, prettige en gemotiveerde mensen. Makkelijk bereikbaar! Zeker aan te raden!

Kevin van der Pijl
10

Erg fijn en goed geholpen door Makelaar. Wordt een reële situatieschets gegeven met eerlijke opties en mogelijkheden. Hiernaast een fijn persoonlijk contact en een zeer goede kennis van de markt die professioneel ingezet wordt. Top ervaring, kan iedereen die wil verkopen deze makelaar aanbevelen.

Anoniem
9

Fijne makelaar, hebben mij tijdens het proces netjes op de hoogte gehouden van alles wat er moest gebeuren. Toen de eerste verkoop niet door ging ivm de financiering belde ze gelijk om het door te geven en ook met een plan B. Binnen 2 uur was de woning opnieuw onder voorbehoud verkocht!

Anoniem
9

Prettig contact, professionele aanpak, duidelijk plan vam aanpak. Wij zijn overgestapt van makelaar, met als resultaat binnen een week verkocht. Echt een aanrader.

Anoniem
9

Het contact met Moen Makelaars is erg prettig verlopen. Soepel, vlot en deskundig. De woning is sneller verkocht dan verwacht en de snelheid van handelen was gewoon super!

Dhr. Mitchell Hutter
10

Deze makelaar heeft meerdere huizen voor ons verkocht en aangekocht. Vandaar de keus voor deze makelaar niet moeilijk was. Communicatie ging snel en soepel. Huis binnen een paar dagen verkocht.

Dhr. De heer A. Kragten
9

Het contact was prima, we werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.Wij zijn zeer tevreden.

Mevr. Linda van der Ploeg
8

Prettige begeleiding! Duidelijke informatie en betrokken makelaar. Snelle reactie op mails en telefoontjes. Goede afspraken met potentiële kopers.

Erwin Bartels
9

Tot op heden prettige en professionele samenwerking waarbij ik volledig ont zorgt wordt waar ik bewust voor heb gekozen. Vertrouwen in de makelaar zelf als persoon heeft de doorslag gegeven.

Floor Oplaat
10

Paar jaar geleden heeft mijn vriend via jullie zijn appartement gekocht, hierdoor kwamen we weer terecht bij jullie voor de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons huidige appartement. Het contact is erg prettig, jullie zijn altijd bereikbaar en geven zekerheid op onze vragen en dat is erg fijn.

Dhr. Besagic
10

Prima samenwerking,denken met je mee en staan altijd voor je klaar.Open en eerlijk,iets wat de rest van de makelaars in Nieuwegein moet leren.Moen ga zo door!!

Anoniem
9

Zeer accuraat . Alle medewerkers zijn zeer goed op de hoogte. De communicatie binnen de makelaardij is optimaal. Alle contacten verlopen zeer professioneel. Een verkoper wordt volledig ontzorgd. Precies wat nodig is.

Anoniem
9

We zijn goed begeleid door jullie; deskundig en professioneel binnen een prettige sfeer. Alles ging in goed overleg en waar nodig werd er snel gehandeld. Onze verwachtingen t.a.v de begeleiding, de onderhandelingen en de vraagprijs zijn uitgekomen. We kijken terug op een goede samenwerking met een goede uitkomst.

Dhr. Kerkhof-Nap
9

Top makelaars een makelaar om mee samen te.werken en om aan te bevelen top moenmakelaars ga zo door Groet Andy kerkhof nap

Dhr. Hans Keiman
10

Moen Garantiemakelaar staat voor service, en klantvriendelijk heid. Het personeel wat daar werkt is altijd te bereiken en altijd vriendelijk. Je kan er terecht voor al je vragen en helpen je graag, echte aanraderud83dudc4dud83dudc4d

Chris den Otter
10

Het is jammer dat we geen 11 kunnen geven!!! Ontzettend goede makelaar en zijn team. Eerlijk en oprecht, zeer klantvriendelijk. Dus een dikke 10!!!

Mitchell Hutter
10

Maandag intake gedaan, dinsdag fotograaf, woensdag Bart nog op bezoek voor het maken van plattegronden en een bord gebracht. Vrijdag al de brochure en aanmelding. Zaterdag nacht online! Super snel doorgepakt, fantastisch. In het verleden een huis gekocht van Dennis, een huis verkocht via Dennis en nu hoop ik weer te verkopen en te kopen via Moen. Korte lijntjes en leuk en betrouwbaar personeel.

de Wolf
9

Fijne makelaar!!

Bisoen
10

Rob heeft ons bijzonder goed begeleid en geadviseerd bij het in de verkoop zetten van de woning. We kijken uit naar het resultaat. Ook als aankoopmakelaar is Garantie Makelaars een goede keuze. Snelheid van handelen en flexibiliteit van de medewerkers is voortreffelijk.

Seezink
9

Erg behulpzaam, staan open voor afwijkende tijden, duidelijke communicatie en houden zich aan hen afspraken.

Fred van Bentum
10

Erg vriendelijk allemaal ,stralen vertrouwen uit in een goede verkoop ,doen relax en casual gekleed .

Anoniem
9

Goed contact, altijd te bereiken onder kantoor uren, snelle reactie via de mail. Allemaal vriendelijke mensen.

van den Engel
8

Goede eerste indruk. Echte kwaliteit moeten jullie nu bewijzen

Christiaan den Otter
10

Het contact met makelaar Rob Moen als zeer prettig en betrouwbaar ervaren, eerlijk oprecht. No nonsens. Ook de relatie en samenwerking met de assistent makelaar Laurens Lagas is zeer prettig

Mevr. van Rossum
10

Het contact met de makelaar liep goed, ook bij de binnendienst. Alles werd snel geregeld. En er werd goed advies gegeven. Erg enthousiast en kundig. Moen is een echte aanrader om je huis te verkopen maar ook om aan te kopen.

Dhr. Herman Withaar
9

We hebben afgelopen Maart een nieuw penthouse in Houten gekocht bij makelaar Moen en toen besloten om ons oude, twee maal zo grote penthouse bij hun in de verkoop te doen. Tot onze volle tevredenheid. Dhr. Moen zelf is een oudere rustige man met veel ervaring en kennis van de huizenmarkt. En de jonge honden zoals Bart en Dennis die overlopen van energie voor de zaak en de medewerkers achter de schermen niet te vergeten, hebben een succesvolle verkoop mogelijk gemaakt. Wij bevelen makelaar Moen dus van harte aan!

Mevr. Puertas
10

Goede service, goed bereikbaar voor vragen en ik werd goed op de hoogte gehouden. Ook was mijn huis snel verkocht.

Mevr. Gerrits-Brouwer
9

Het contact met de makelaar was prima. Bij een vraag gelijk antwoord en kon altijd binnenlopen op het kantoor. Duidelijk in afspraak. Kortom: heel fijn contact.

Anoniem
7

Contact op zick ok. Moest allen zelf veel achter zaken aangaan, dan wel zelf vragen aan de makelaar. Had iets meer pro activiteit verwacht hierin van de makelaar

Ida Gerrits-Brouwer
9

Ik vond het contact vanaf het eerste moment heel prettig. Duidelijkheid en altijd bereid tot antwoorden, hetzij per mail maar ook op kantoor. Kortom: duidelijkheid, eerlijkheid en openheid!!

van Rossum
9

Goede binnendienst. Snel handelen. Goede fotograaf. Eerlijke makelaar

Eddy Lisman
9

Zeer snelle verkoop van mijn woning mede dankzij deze makelaar

Dhr. Sebastiaan De Boer
9

Hele fijne makelaar. Erg veel kennis van zaken en een perfecte snelle afhandeling van allerlei zaken.

Anoniem
9

Moen garantiemakelaar heeft ons enorm goed geholpen met de verkoop van onze woning. Duidelijke afspraken, die altijd nagekomen werden. Er zat flink vaart in het hele proces. Heel prettige contacten. Zeer goede kennis van zaken. Kortom een hele goede makelaar!

Marene van Loo
9

Het contact met de Makelaar, Dennis en Lourens en Bart van Kantoor is altijd als vriendelijk en behulpzaam ervaren.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar en zijn medewerkers was goed. Hij had wat meer risico kunnen nemen met de onderhandelingen maar zijn uitleg was verhelderend en bleek juist.

Knipscheer
9

Gewoon een gezellig en professioneel bedrijf

Dhr. Mark Barten
8

Initieel contact met de eigenaar was prettig en voelde vertrouwd. Daarna alleen maar contact gehad met de collega's van het kantoor. Deze hebben goed werk geleverd en contact was goed. Ondanks dat de eigenaar (wat achteraf bleek) in de achtergrond wel overal van op de hoogte was geef ik hem als tip mee ook tussentijds nog eens te bellen om te vragen of alles goed en naar wens verloopt. Huis is snel verkocht en ben zeer tevreden over deze makelaar.

Dhr. Nico Hegt
8

Je huis verkopen is spannend. Geeft ook wat stress, want je bent er toch veel mee bezig. Dan is het fijn als je een makelaar hebt die de zaken goed voor je regelt. Ik moet er niet aan denken om alles zelf te moeten doen. Daar hebben we de vakmensen voor.

Anoniem
9

Goede communicatie, en duidelijkheid, zeer behulpzaam als je ergens mee zit of niet begrijpt helpen ze je graag.

Mevr. Maria Jennifer
10

Zeer tevreden over Moen Garantiemakelaars. Dennis was onze verkoopmakelaar. En heeft alles goed en deskundig gedaan. Leuke en enthausiaste mensen. Ook de andere medewerkers hebben ons goed begeleid. Ons huis was binnen 6 dagen verkocht!

Tieland
9

Dennis is een zeer fijne makelaar ! Spontaan zakelijk maar laagdrempelig

Ida Gerrits-Brouwer
8

Prettig contact. Je kunt met alle vragen terecht en krijgt direct antwoord.

Terug
Recent bekeken