Dit hebben onze klanten ervaren...

Jagroep
9

prettig contact en prima begeleiding van het proces

Albert-Jan Boer
10

Goed contact. Alle afspraken worden nagekomen. Heel soepel loopt het.

Ricardo van Maurik
9

10

Schrijver
9

We misten de informatie betreffende ophalen van onze sleutels na verkoop woning. En het proces van wanneer de woningverkoop definitief was. Berekenen van de drie dagen bedenktijd inclusief weekend.

Kenneth Weerwind
10

10

Theune
9

Geen feedback want wij zijn overal zeer tevreden over

Hans Scheepmaker
7

Over het algemeen goed. Soms moeilijk contact met makelaar zelf te krijgen .

Maaike Zomer
10

Heb het traject als heel prettig ervaren. Goede begeleiding, doorpakkers, hoge bereikbaarheid en flexibiliteit. Aanrader voor zowel aan- als verkoop!

Mevr. Maaike Zomer
10

Heel tevreden over gang van zaken. Alle tussenstappen verliepen snel en werd goed op de hoogte gehouden van alle processen. Ze bleven er ook bovenop zitten zodat alles volgens planning kon verlopen. Uiteindelijk ook een superprijs voor het appartement gekregen. Niets dan lof voor deze makelaar.

Anoniem
10

Onze verwachting was dat het wel even zou duren voordat het huis verkocht zou zijn, maar het is enorm snel gegaan. Sneller kon eigenlijk niet. Enorm tevreden over de manier van contact en gang van zaken.

Michael de Vries
10

Na maanden geprobeerd te hebben ons appartement te verkopen bij een andere makelaar zijn wij overgestapt naar Moen. Dit op aangeven van onze adviseur. De andere makelaar kreeg het niet voor elkaar ons appartement te verkopen. Moen is dit in een week WEL gelukt.

Leroy Kuipers
10

Perfect, vaker met Moen Makelaars gewerkt. Prima makelaar! Zeker aan te raden.

Dhr. Thomas de Goeij - Viehoff
9

De makelaar heeft ons van alle service die we nodig hadden voorzien en we hebben ons huis goed kunnen verkopen zonder al teveel rompslomp. Ze waren slagvaardig in de communicatie en hebben ons goed op de hoogte gehouden.

Anoniem
10

De verkoop van mijn huis is zeer voorspoedig verlopen. Het contact met Dennis was vanaf het begin erg prettig en professioneel. Het maken van de fotou2019s gaf een prachtig resultaat. Binnen 6 dagen na de publicatie op funda was mijn huis verkocht. Super bedankt en complimenten aan alle medewerkers van Mien makelaars en speciale dank aan Dennis, ik kan hem van harte aan iedereen die zijn huis gaat verkopen aanbevelen!

Maaike Zomer
10

Blijf zo doorgaan! Laagdrempelig en fijn contact met elke collega van Moen. Kennis van zaken en jullie komen afspraken na. Ben goed op de hoogte gehouden van alle stappen en altijd snel contact kunnen krijgen. Echt top!

Conny van Maastricht
10

Tot nu toe heel fijn contact met Dennis gehad. Hij heeft kennis van zaken en handelt snel en adequaat.

Jagroep
8

Prima, ga zo door.

van Battum
9

Prima verlopen tot nu toe. Omdat het voor mij geen dagelijkse gang van zaken is, heb ik zo nu en dan contact gezocht bij vragen en/of onduidelijkheden.

Mevr. Karin Bogaard-Bosch
8

Fijne en eerlijke makelaar! Wij hebben zowel een huis bij ze gekocht als verkocht. We hebben ondertussen iedereen leren kennen van Moen en werden door iedereen even netjes en vriendelijk geholpen. Wij raden Moen zeker aan!

Bogaard-Bosch
8

Wij zijn erg tevreden over de koop van ons nieuwe huis maar ook over de verkoop van ons huidige huis! We hebben inmiddels iedereen van Moen leren kennen en zijn door iedereen even prettig geholpen!

't Hooft
10

Ben zeer tevreden over de begeleiding en persoonlijke hulp bij vragen en geboden oplossingen. De werkwijze vind ik zeer klantgericht.

Kosterman-Delmee
10

Ik merk dat jullie het druk hebben en dan voel ik in het telefonische contact toch wat druk/stress. Dat vind ik minder plezierig. Verder ben ik erg tevreden over alles. De presentatie op Funda is super mooi.

Anoniem
10

Een team met kundige mensen die allemaal op de hoogte zijn van de laatste afspraken. ze kennen de markt goed en communiceren snel.

Lia Mastop
8

Prettig contact, professioneel en no nonsense

Anoniem
10

Bereikbaarheid en snelheid van reageren is goed. Je wordt goed geïnformeerd over de voortgang van de verkoop en het verloop van de onderhandelingen. Prettige makelaar om mee samen te werken.

van der Gun
10

Goed advies gekregen voor de verkoop van het appartement van mij n overleden schoonzuster.

Dhr. Vroom
10

De verkoop van het huis van mijn dementerende zus is door Moen Makelaars super opgepakt. Zij hebben een zorg van ons weggenomen. De lijntjes waren zeer kort en bijzonder vriendelijk. Waar mogelijk hebben zij mij uitleg gegeven in de stappen die ikzelf moest nemen. Mijn indruk is dat zij zeer vakbekwaam zijn. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de ontwikkeling en voortgang van de verkoop. Een topper onder de makelaars!!

Bogaard-Bosch
10

Moen voelt erg prettig,professioneel en goed aan. Wij hebben vooral contact gehad met Dennis en Bart en dat contact hebben wij als prettig ervaren. Als dat zo voortzet tijdens de verkoop van ons huis(goed en tijdig informeren van nieuwe informatie)dan zijn wij zeer tevreden kopers en verkopers!

Roy de Kruif
9

Ik zou zeggen vooral zo doorgaan er is niets dat ik zou kunnen zeggen dat anders of verbeterd moet worden.

de Heus
7

Het verzoek om e.e.a. te beoordeling vind ik iets te vroeg gekomen omdat ik nu nog geen kijk heb gekregen in het vervolg van dit verkooptraject en mijn gevoel zegt me dat we dan mogelijk de beoordeling mogelijk hoger zouden kunnen inschalen.

't Hooft
10

De contacten welke er tot nu toe zijn geweest zijn zeer plezierig verlopen. Deskundig advies gekregen en behulpzaam bij diverse zaken.

Barbara Driehuis
8

Erg prettig samen gewerkt met Dennis. Hij weet waar hij mee bezig is, mochten alle vragen bij hem neerleggen.

Anoniem
9

Een hele fijne makelaar om mee samen te werken. Tijdens de verkoop netjes op de hoogte gehouden, ook toen de verkoop iets minder soepel verliep.

Anoniem
8

Betrouwbaar, ervaren en deskundig personeel die mij volledig ontzorgd hebben bij de verkoop van mijn woning.

Dhr. van Oel
10

In alles top, van de intake tot aan de uiteindelijk verkoop én de persoonlijke benadering in zowel de aankoop van ons nieuwe woning door Rob Moen zelf, als de verkoop van mijn appartement door Lourens Lagas en niet te vergeten het beantwoorden van de vragen en het ontvangst op kantoor door Bart Muller. Dank jullie wel!!!

Barbara Driehuis
8

Het eerste contact was erg prettig, ook het app contact. Erna verliep het eea niet helemaal corect. Werd mijn vriend benaderd inplaats dat het mijn woning betreft. Ook werd er niet helemaal corect overlegd. Eerst waren het een aantal kijkers voor opendag en toen waren het er meer dit zonder overleg. Na de verkoop weinig nog gehoord van hoe en wat.

Alex van der Linden
8

Goed gesprek is het halve werk.

Lucinda van Husen
10

Zeeeeeer tevreden. Fijn contact, prettige en gemotiveerde mensen. Makkelijk bereikbaar! Zeker aan te raden!

Kevin van der Pijl
10

Erg fijn en goed geholpen door Makelaar. Wordt een reële situatieschets gegeven met eerlijke opties en mogelijkheden. Hiernaast een fijn persoonlijk contact en een zeer goede kennis van de markt die professioneel ingezet wordt. Top ervaring, kan iedereen die wil verkopen deze makelaar aanbevelen.

Anoniem
9

Fijne makelaar, hebben mij tijdens het proces netjes op de hoogte gehouden van alles wat er moest gebeuren. Toen de eerste verkoop niet door ging ivm de financiering belde ze gelijk om het door te geven en ook met een plan B. Binnen 2 uur was de woning opnieuw onder voorbehoud verkocht!

Anoniem
9

Prettig contact, professionele aanpak, duidelijk plan vam aanpak. Wij zijn overgestapt van makelaar, met als resultaat binnen een week verkocht. Echt een aanrader.

Anoniem
9

Het contact met Moen Makelaars is erg prettig verlopen. Soepel, vlot en deskundig. De woning is sneller verkocht dan verwacht en de snelheid van handelen was gewoon super!

Dhr. Mitchell Hutter
10

Deze makelaar heeft meerdere huizen voor ons verkocht en aangekocht. Vandaar de keus voor deze makelaar niet moeilijk was. Communicatie ging snel en soepel. Huis binnen een paar dagen verkocht.

Dhr. De heer A. Kragten
9

Het contact was prima, we werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.Wij zijn zeer tevreden.

Mevr. Linda van der Ploeg
8

Prettige begeleiding! Duidelijke informatie en betrokken makelaar. Snelle reactie op mails en telefoontjes. Goede afspraken met potentiële kopers.

Erwin Bartels
9

Tot op heden prettige en professionele samenwerking waarbij ik volledig ont zorgt wordt waar ik bewust voor heb gekozen. Vertrouwen in de makelaar zelf als persoon heeft de doorslag gegeven.

Floor Oplaat
10

Paar jaar geleden heeft mijn vriend via jullie zijn appartement gekocht, hierdoor kwamen we weer terecht bij jullie voor de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons huidige appartement. Het contact is erg prettig, jullie zijn altijd bereikbaar en geven zekerheid op onze vragen en dat is erg fijn.

Dhr. Besagic
10

Prima samenwerking,denken met je mee en staan altijd voor je klaar.Open en eerlijk,iets wat de rest van de makelaars in Nieuwegein moet leren.Moen ga zo door!!

Anoniem
9

Zeer accuraat . Alle medewerkers zijn zeer goed op de hoogte. De communicatie binnen de makelaardij is optimaal. Alle contacten verlopen zeer professioneel. Een verkoper wordt volledig ontzorgd. Precies wat nodig is.

Anoniem
9

We zijn goed begeleid door jullie; deskundig en professioneel binnen een prettige sfeer. Alles ging in goed overleg en waar nodig werd er snel gehandeld. Onze verwachtingen t.a.v de begeleiding, de onderhandelingen en de vraagprijs zijn uitgekomen. We kijken terug op een goede samenwerking met een goede uitkomst.

Terug
Recent bekeken