Dit hebben onze klanten ervaren...

Hans Veenendaal
10

Deskundig en goed advies, betrouwbaar en professioneel.

Mevr. Joyce van Kippersluis
9

Ik zou Moen Makelaardij zeker aanraden, fijne communicatie, snelle reactie op vragen en bovendien mijn woning super snel verkocht! Ik kan niet anders dan heel tevreden zijn over het gehele traject! Super bedankt!!

Mevr. van den Ham
10

We zijn erg blij met Moen! Hele fijne mensen en een hele fijne samenwerking gehad. Ze willen overal over mee denken, en niks is ze teveel!

Angela Poppelaars
9

Tot nu toe hele fijne ervaring huis is ook snel in de verkoop gegaan super fijn

Patrick van Mil
8

Het 2e huis wat verkocht wordt door Moen makelaars. Voor het huidige huis specifiek naar Dennis Wentink gevraagd omdat hij zelfverzekerd overkomt met verstand van zaken. Tevens is hij onze aankoopmakelaar en heeft het top gedaan voor ons bij het onderhandelen voor ons nieuwe huis. Wij zijn erg tevreden, dus zeker aan te raden!

Anoniem
9

Goede persoonlijke benadering. Deskundig advies en goede terugkoppeling na bezichtigingen. Een makelaar welke ik zou aanbevelen. Alle medewerkers komen deskundig over. Ik heb mij in goede handen gevoeld tijdens de aankoop van mijn huis en vervolgens de verkoop van mijn huidige woning.

Mevr. Harkes
9

Wij zijn erg tevreden over het team van Moen Makelaars. Van te voren werd alles duidelijk doorgesproken. Afspraken werden prima nagekomen en na iedere bezichtiging een belletje hoe het ervoor stond. Vriendelijk personeel ,we bevelen deze makelaar zeker aan.

Anoniem
9

Uitstekende service en alle medewerkers zijn goed bereikbaar en op de hoogte van de ontwikkelingen van de verkoop. Prettige omgang en goede samenwerking.

Dhr. Elouardiji
9

We hadden meteen een klik met de makelaar, zeer deskundig en super aardig! Een fijne samenwerking! Bedankt Dennis voor alles!

Dennis van den Belt
10

Succes met de verkoop!

Dhr. H.G.M. van Dijk
9

De wijze waarop en inhoud van de communicatie valt niets negatiefs op te merken. Onze conclusie: vakmensen.

Familie Harkes
10

Ons huis staat pas net te koop maar tot nu toe zijn wij erg tevreden. Zeer vriendelijk personeel en de gemaakte afspraken worden prima nagekomen. Ook over de fotograaf zijn wij heel tevreden.

Linsey Lubbers
9

Fijn snel contact, kan met mijn vragen langskomen of mailen. Duidelijke afspraken gemaakt zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Dhr. Ron Mazier
9

Moen Makelaars is een professioneel en flexibel kantoor. De communicatie is erg goed: telefonisch goed bereikbaar en er wordt altijd snel geregardeerd na verzoeken om contact of nadat de makelaar een kijker heeft rondgeleid. Moen zorgt voor de juiste verwachtingen ten aanzien van verkoopprijs en -periode. Het serviceniveau is vanaf het eerste contact tot en met de opstelling en ondertekening van de koopovereenkomst onverminderd hoog.

de Vries
8

Fijne makelaar tot nu toe om mee samen te werken

Anoniem
8

Contact met makelaar was goed en is steeds plezierig verlopen.Informatie was duidelijk en tijdens het verloop van het proces werd er steeds goed gecommuniceerd. Heb hier een goed gevoel over, zeker nu alles zo vlot verlopen is.

Coen Moolenbeek
10

het eerste contact was goed bij de ijlsterveste nu weer een goed gevoel bij

John van den Heuvel
7

Fijne samenwerking

frank
9

prettig vlot contact .. zowel met het kantoor als de makelaar, ook hele goede foto's trouwens!

Mevr. C.Nieboer
8

Vanaf het eerste moment dat we besloten om ons huis te verkopen en bij Dennis terecht kwamen verliep alles op rolletjes. Goede begeleiding,informatie en feedback niet alleen van dennis maar het hele team van Moen makelaars. Mijn complimenten voor jullie allemaal!

Roy Bomer
10

Samen met dennis om de tafel gezeten en vanaf dag 1 een leuke klik samen. Open en gezellig gesprek, tijd voor een dolletje en toch to the point om alles zo goed mogelijk te regelen. Buiten onze gesprekken om is dennis "bijna altijd" bereikbaar voor eventuele vragen. Wanneer hij niet bereikbaar is belt dennis zo snel mogelijk terug. Bij vorderingen of veranderingen wordt je gelijk op de hoogte gebracht en wordt er mee gedacht over verdere stappen.

Chantal van de Kreeft
8

Informeel kantoor. Fijn contact. Makelaars zijn geen bla,bla type.

Richard van Galen
10

Zeer goede service en dienstverlening!

Anoniem
9

Met Rob Moen een goed, helder intrakegesprek gehad. Hij wilde heel graag ons huis verkopen en ging met zijn Team voortvarend aan de slag. Gedurende het verkoopproces zijn we goed van de ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Door de vakantieperiode hebben we met alle makelaars van het kantoor te maken gekregen, maar dat deed niets af aan de kwaliteit van service en advies. Allen waren goed op de hoogte van wat de huidige status en afspraken waren. Erg fijn

Anoniem
9

Prettig en menselijk in het contact, een makelaar die goed naar je wensen luistert deskundig begeleidt.

Dhr. van Saaze
9

Contact met Moen was prima, goed bereikbaar, kon snel schakelen en had goede ideeen. Foto's waren goed, brochure netjes en Funda gegevens ook correct. Binnen 1week het huis verkocht en ook de afhandeling liep soepel.

henk
8

Alleen heel veel via internet dat is wel eens moeilijk voor ouderen

Frans Izeboud
8

positieve indruk. Erg goede foto reportage Prettige voorwaarden.

Rosanne van Zon
9

fijne samenwerking. goed bereikbaar

Cornelisz
9

Zeer professionele aanpak en geeft mij een vertrouwde indruk. Krijg ook de indruk dat het gehele proces "in control" is bij de makelaar. Tevens aandacht voor persoonlijke wensen.

Mazier
8

Makelaar Moen is goed bereikbaar en reageert snel. Er is persoonlijke aandacht, geen gevoel een nummer te zijn.

Janet Drenth
10

Je wordt als mens behandeld, niet als dossier.

van der Bruggen
8

Prima makelaar

de Heer
8

Bij contact weet elke medewerker wie/hoe/wat/waar.

Anna van Miltenburg
7

Ha, nog wat vroeg in het proces om al feedback te geven. Reden ook voor de 7: eerst even afwachten hoe het verder gaat. Tot nu toe zeer tevreden over onze contacten met Dennis (en ook Rob).

Faysal El Fassi
8

Ik hoop op regelmatige basis een update te mogen ontvangen over de verkoop van mijn woning. Bijv de status van het aantal aanmeldingen.

Herman Jan van der Weide
10

Alle afspraken worden nagekomen en niets is teveel. Top!

Carola Heens-Povel
10

Heel prettig en professioneel contact en fijne begeleiding!

Anoniem
9

Vanaf het begin van het contact met Moen makelaars is alles goed en professioneel geregeld. De medewerkers zijn kundig en prettig in de communicatie.

Willy de Bree
9

Gaat erg snel

Anoniem
8

Hulpvaardige en vriendelijke medewerkers, denken in jouw belang mee. Prettige samenwerking en fijne communicatie.

Fabiola de Vos
9

Goed contact fijne mensen komen hun afspraken goed na

van Saaze
9

Bij aankoop duidelijk verhaal, prettige sfeer en we kregen de tijd voor vragen en informatie, bij verkoop eigen woning snelle service, duidelijk kosten overzicht en goed bereikbaar. Aanpassingen werden snel geregeld. Duidelijk, direct en prettig in de communicatie

Versluijs
7

Korte lijnen, plezierig contact, snelle afspraken, duidelijke toelichting op zaken.

Edward bruski
10

zie vorige vraag

Anoniem
9

Wij zijn een stel met 2 kinderen en 2 appartementen die een wens hebben om ze beide te verkopen zodat we samen ons droomhuisje kunnen kopen. Dit heeft het team van Moen makelaars voor elkaar gekregen. Wij zijn meer dan tevreden over hun geduldige en fijne werkwijze.

Anoniem
9

Zeer plezierig contact met makelaar en zijn team. Goede begeleiding zijn zeer tevreden met de vlotte afwikkeling.

Hans Bladt
9

Het goede gevoel bij de eerste kennismaking.

Anoniem
10

Zeer tevreden. Dit heeft onder ander te maken met de deskundigheid, vriendelijkheid, goede en duidelijke communicatie !!

Anoniem
10

Het ging zeer vriendelijk en nemen de tijd voor je. Bij het eerste tot het laatste gesprek. begeleiden je ook uitstekend bij de aankoop van een woning.

Terug
Recent bekeken