Dit hebben onze klanten ervaren...

Niels klepper
8

een goed goede informatie, een goed gesprek gehad,snellen afhandeling van de mails ,

Moggré
9

Goede gesprekken, graag bereid alle vragen te beantwoorden, geeft vertrouwen.

Anoniem
10

Al vanaf het eerste gesprek bij ons thuis verliep het contact naar wens. Duidelijke prijs bepaling en snelle verkoop. Wij kunnen moen makelaars aan iedereen aanbevelen!

J. Vreeswijk
9

Het kantoor is zeer benaderbaar en staat open voor suggesties van onze kant.

Dhr. Hajé Vd Weide
8

Ondanks dat verkoop minder voorspoedig ging dan verwacht en gehoopt heeft Moen Makelaars steeds meegedacht en geadviseerd. Zeer prettig contact.

Melanie
10

Dennis is bij ons geweest voor de intake. We hadden beide een goed gevoel bij hem. Meerdere malen Bart en Laurens aan de telefoon gehad en goed contact/gevoel. Kon altijd vragen stellen en hadden een luisteend oor om samen naar oplossingen te zoeken bij bijvoorbeeld afspraken plannen voor de bezichtigingen.

Dhr. Frowyn
9

Algehele contact met de makelaar verliep prima. Bel afspraken werden keurig nagekomen. Ook de verwoording van ons naar de koper verliep prima, resultaat is behaald, ondanks wat lastige hobbels.

Anoniem
10

We got exceptional service from Moen Garantiemakelaars. From the very first meeting we felt like valued clients. Communication was prompt and the sale of our house could not have gone any smoother. We can whole-heartedly recommend them!

Carl Clarenbach
10

Makelaar is zeer goed bekend met appartementen (met erfpacht) in deze wijk en het contact met medewerkers verliep zeer prettig en correct.

Dhr. Theben Tervile
9

Het contact was erg plezierig en adequaat. De deskundigheid liet zich direct merken. De makelaar heeft zich echt voor mij ingezet. Prima.

A. van Beijsterveldt
9

Helder duidelijk en (naar ik hoop en verwacht) actief

van Nes
10

Wij zijn zeer tevreden over alles, Moen makelaardij is heel toegankelijk, de medewerkers zijn vriendelijk en zeer proffesioneel

Anoniem
9

Heel goed geholpen, woning was snel verkocht en iedereen was erg vriendelijk.

Hegt
8

Deze vragenlijst komt te snel. Past beter later in proces als alles loopt, en wordt afgerond

Anoniem
9

Ze zijn vriendelijk en to the point. Ze denken met je mee en verlichten het proces. Ook zijn ze goed bereikbaar.

Sagius
8

Ik heb met verschillende mensen/makelaars contact gehad, en mijn bevindingen zijn positief.

Mevr. Angela Straub-Poppelaars
9

Heel fijn contact gehad. Dennis weet wat wat hij doet. Personeel op kantoor ook super. Konden altijd bellen voor onze vragen. Super blij met Moen garantiemajkelaars!!

Mevr. Anne van Drie
10

Goede en prettige communicatie; dit team neemt je zoveel mogelijk uit handen en ze bieden een zeer goede service. Dennis heeft alle bezichtigingen gedaan en hier goed op ingespeeld. De koper past goed bij dit huis, dat geeft een extra prettig gevoel. We zijn tot het einde van het verkooptraject (en aankooptraject) goed begeleid door het team. Wij zijn super tevreden en raden Moen makelaars zeker aan!

Anoniem
10

vriendelijk. komen afspraken na. reageren snel. nemeen de tijd. onzin om 10p karakters vol te maken.

Anoniem
10

Heel goed! En bij vragen stonden zij altijd ter beschikking. Wij raden Moen Makelaars iedereen aan.

Mevr. Aue
10

Contact verliep perfect met onze makelaar, werden ook continu op de hoogte gehouden met de ontwikkelingen van ons huis!

Wind
8

Professioneel. Vriendelijk in de omgang. Assertief.

Rust en toch gezelligheid
9

Prettig en goed contact. Snelle acties en pro-actief.

Kirsten van der Ster
10

Een prettig contact. Het was een helder en enthousiast gesprek. Ook worden afspraken netjes nagekomen.

Weber
8

Ik vind het prettig dat de telefoon altijd snel wordt opgenomen, dat het contact soepel verloopt en dat de lijntjes kort zijn. Dit geeft een zeker gevoel in een stressvolle situatie.

Hans Veenendaal
10

Deskundig en goed advies, betrouwbaar en professioneel.

Mevr. Joyce van Kippersluis
9

Ik zou Moen Makelaardij zeker aanraden, fijne communicatie, snelle reactie op vragen en bovendien mijn woning super snel verkocht! Ik kan niet anders dan heel tevreden zijn over het gehele traject! Super bedankt!!

Mevr. van den Ham
10

We zijn erg blij met Moen! Hele fijne mensen en een hele fijne samenwerking gehad. Ze willen overal over mee denken, en niks is ze teveel!

Angela Poppelaars
9

Tot nu toe hele fijne ervaring huis is ook snel in de verkoop gegaan super fijn

Patrick van Mil
8

Het 2e huis wat verkocht wordt door Moen makelaars. Voor het huidige huis specifiek naar Dennis Wentink gevraagd omdat hij zelfverzekerd overkomt met verstand van zaken. Tevens is hij onze aankoopmakelaar en heeft het top gedaan voor ons bij het onderhandelen voor ons nieuwe huis. Wij zijn erg tevreden, dus zeker aan te raden!

Anoniem
9

Goede persoonlijke benadering. Deskundig advies en goede terugkoppeling na bezichtigingen. Een makelaar welke ik zou aanbevelen. Alle medewerkers komen deskundig over. Ik heb mij in goede handen gevoeld tijdens de aankoop van mijn huis en vervolgens de verkoop van mijn huidige woning.

Mevr. Harkes
9

Wij zijn erg tevreden over het team van Moen Makelaars. Van te voren werd alles duidelijk doorgesproken. Afspraken werden prima nagekomen en na iedere bezichtiging een belletje hoe het ervoor stond. Vriendelijk personeel ,we bevelen deze makelaar zeker aan.

Anoniem
9

Uitstekende service en alle medewerkers zijn goed bereikbaar en op de hoogte van de ontwikkelingen van de verkoop. Prettige omgang en goede samenwerking.

Dhr. Elouardiji
9

We hadden meteen een klik met de makelaar, zeer deskundig en super aardig! Een fijne samenwerking! Bedankt Dennis voor alles!

Dennis van den Belt
10

Succes met de verkoop!

Dhr. H.G.M. van Dijk
9

De wijze waarop en inhoud van de communicatie valt niets negatiefs op te merken. Onze conclusie: vakmensen.

Familie Harkes
10

Ons huis staat pas net te koop maar tot nu toe zijn wij erg tevreden. Zeer vriendelijk personeel en de gemaakte afspraken worden prima nagekomen. Ook over de fotograaf zijn wij heel tevreden.

Linsey Lubbers
9

Fijn snel contact, kan met mijn vragen langskomen of mailen. Duidelijke afspraken gemaakt zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Dhr. Ron Mazier
9

Moen Makelaars is een professioneel en flexibel kantoor. De communicatie is erg goed: telefonisch goed bereikbaar en er wordt altijd snel geregardeerd na verzoeken om contact of nadat de makelaar een kijker heeft rondgeleid. Moen zorgt voor de juiste verwachtingen ten aanzien van verkoopprijs en -periode. Het serviceniveau is vanaf het eerste contact tot en met de opstelling en ondertekening van de koopovereenkomst onverminderd hoog.

de Vries
8

Fijne makelaar tot nu toe om mee samen te werken

Anoniem
8

Contact met makelaar was goed en is steeds plezierig verlopen.Informatie was duidelijk en tijdens het verloop van het proces werd er steeds goed gecommuniceerd. Heb hier een goed gevoel over, zeker nu alles zo vlot verlopen is.

Coen Moolenbeek
10

het eerste contact was goed bij de ijlsterveste nu weer een goed gevoel bij

John van den Heuvel
7

Fijne samenwerking

frank
9

prettig vlot contact .. zowel met het kantoor als de makelaar, ook hele goede foto's trouwens!

Mevr. C.Nieboer
8

Vanaf het eerste moment dat we besloten om ons huis te verkopen en bij Dennis terecht kwamen verliep alles op rolletjes. Goede begeleiding,informatie en feedback niet alleen van dennis maar het hele team van Moen makelaars. Mijn complimenten voor jullie allemaal!

Roy Bomer
10

Samen met dennis om de tafel gezeten en vanaf dag 1 een leuke klik samen. Open en gezellig gesprek, tijd voor een dolletje en toch to the point om alles zo goed mogelijk te regelen. Buiten onze gesprekken om is dennis "bijna altijd" bereikbaar voor eventuele vragen. Wanneer hij niet bereikbaar is belt dennis zo snel mogelijk terug. Bij vorderingen of veranderingen wordt je gelijk op de hoogte gebracht en wordt er mee gedacht over verdere stappen.

Chantal van de Kreeft
8

Informeel kantoor. Fijn contact. Makelaars zijn geen bla,bla type.

Richard van Galen
10

Zeer goede service en dienstverlening!

Anoniem
9

Met Rob Moen een goed, helder intrakegesprek gehad. Hij wilde heel graag ons huis verkopen en ging met zijn Team voortvarend aan de slag. Gedurende het verkoopproces zijn we goed van de ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Door de vakantieperiode hebben we met alle makelaars van het kantoor te maken gekregen, maar dat deed niets af aan de kwaliteit van service en advies. Allen waren goed op de hoogte van wat de huidige status en afspraken waren. Erg fijn

Anoniem
9

Prettig en menselijk in het contact, een makelaar die goed naar je wensen luistert deskundig begeleidt.

Terug
Recent bekeken