Huis verkopen? Start succesvol met de Open Huizen Dag!

Op zaterdag 7 april a.s. is het zover, dan vindt de landelijke NVM Open Huizen Dag weer plaats. Een fantastisch moment om je woning nu bij ons in de verkoop te zetten.

Voor veel mensen is de Open Huizen Dag in het voorjaar hét moment om hun verhuisplannen concreet te maken. En ook al is de huizenmarkt aangetrokken, de dag bewijst elke keer dat deelnemers aan deze dag hun huis eerder en beter verkopen dan anderen. 

De 5 redenen om nu te starten met verkopen én mee te doen met de Open Huizen Dag!
1. Minder hinder
Je huis te koop hebben staan zorgt, eerlijk gezegd, ook voor gedoe. Door mee te doen, verzamel je een hele hoop bezichtigingen op één dag. Dat scheelt stress. En opruimen!
2. Veel bekijks
De Open Huizen Dag trekt enorm veel bekijks. Zowel online als fysiek.
3. Andere zoekers
De Open Huizen Dag is laagdrempelig. Zoekers bekijken niet alleen het huis dat bovenaan hun lijstje staat, maar kijken ook verder. Ze stellen zich letterlijk open voor een andere wijk of stad, en kijken ook naar huizen met een andere prijs of met andere kenmerken. Als verkoper boor je op een Open Huizen Dag dus ook een andere doelgroep aan.
4. Druk op de verkoop
Juist doordat er ineens veel andere zoekers je huis bekijken, zet dat druk op de serieus geïnteresseerden. De Open Huizen Dag creëert marktdruk. 
5. Beste prijs
Door al die extra aandacht en druk laat je de markt optimaal in je voordeel werken. Je krijgt, anders gezegd, de beste prijs uit de markt.

Als je dus overweegt om je huis nu te verkopen, dan is het nu het moment! En de reden om de verkoop te doen bij Moen Garantiemakelaars? Een deelname aan het Open Huis is bij ons gratis!

Bel ons vandaag nog voor een kennismaking, 030-6076060.

Cornelisz
9

Zeer professionele aanpak en geeft mij een vertrouwde indruk. Krijg ook de indruk dat het gehele proces "in control" is bij de makelaar. Tevens aandacht voor persoonlijke wensen.

Damen
9

Het motto van doe maar normaal dan doen we al gek genoeg

Aik Gerrese
9

Vanaf de eerste ontmoeting een prettig en vertrouwd gevoel gehad bij Rob.

Lees meer
Terug
Recent bekeken